Tasarımı yeni Blogger'a göre düzenliyorum.

A History of Evil


Antik Yunan'dan günümüze batı uygarlığında 'kötü' üzerine güzel bir belgesel animasyon film.

Otomobil logolarının ilginç hikayeleri


Yakından tanıdığınız otomobil firmalarının ortaya çıkış hikayeleri ve geçmişten günümüze kullandıkları logolar.

Samuray İsa


İsa, Manga İncil isimli çizgi romanda bir süper kahraman olarak resmedilmiş.

Peygamber, çizgi romanda, insanları belalardan kurtaran bir kahraman olarak anlatılıyor. Kilise de peygamberin mesih olarak dönüşünü resmeden kitaptan övgüyle bahsetti. Manga İncil çizgi romanını hazırlayan Japon Ajin Bayo Akinsiku aynı zamanda Hıristiyan bir din adamı olarak da biliniyor.

Norveç hayali hayal olmuş


Norveç ayda 4 bin Euro maaş vereceği Türk işçileri alacak haberleri üzerine hayal kuran işsizlere kötü haber, Norveç Çalışma Bakanı Hassen’der geldi; "Hükümetimizin böyle bir planı yok."

Fazla konuşma kanser nedeniymiş


Cep telefonuyla her gün birkaç saat görüşme yapanların tükürük bezi kanserine yakalanma riskinin hiç konuşmayanlara göre yüzde 50 arttığı belirtilmiş. Araştırma ayrıca kırsal alanda cep telefonu kullananların kenttekilere oranla kanser riskiyle daha fazla karşı karşıya olduğunu ortaya koymuş.

Antartika'da dev deniz canlıları bulunmuş


Bilim adamları Antarktika sularında dev deniz canlılarını filme almış ve bu canlılardan bazılarını da yakalamış.

Antarktika sularında seyreden üç araştırma gemisinin deniz yüzeyinin 1000 metreden daha altında yaptığı araştırmalarda bulunan canlılar arasında yemek tabağı büyüklüğünde deniz örümceği ve 6 metre uzunluğunda dokunaçları olan pelteleşmiş balıklar bulunduğu belirtildi. Araştırmaya öncülük eden gemi olan Aurora Australis’de görevli Avustralyalı bilim adamı Martin Riddle, büyüklüğün Antarktika sularında çok sık görülen bir durum olduğunu ifade ederek, gezileri sırasında büyük kurtlar, devasa kabuklular ve yemek tabağı büyüklüğünde deniz örümcekleri topladıklarını söyledi.

Hıncal Uluç çocukken Fenerbahçe taraftarıymış


Haydi Gel Bizimle Ol programına konuk olan Hıncal Uluç, Çiğdem Anad'ın "Siz nasıl Galatasaraylı oldunuz?" sorusu üzerine çocukken dayısının kendisini Fenerbahçeli yaptığını, Fenerbahçe'nin şike yapması üzerine de Fenerbahçe'yi bıraktığını açıklamış.

Seks karşılığı ev kiralanır

Fransız gazetesi Liberation'da yer alan habere göre ülkedeki kız öğrenciler artık kiralarını ev sahibine bizzat ödüyormuş! Öğrenci kılığında ev arayan gazetenin iki kadın muhabiri, ev sahiplerinin seks karşılığında dairelerini öğrencilere kiraladığını ortaya çıkarmış.

İşte Eurovision şarkımız


Mor ve Ötesi grubu 20-24 Mayıs 2008 tarihlerinde Belgrad'ta gerçekleşecek olan 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Deli" isimli Türkçe parçayla temsil edecekmiş.

Akmerkez'de namaz


İstanbul Etiler'deki alışveriş merkezi Akmerkez'de, bugün alışılmışın dışında bir olay yaşanmış. Alış veriş merkezinin giriş katındaki bir mücevher mağazasının (Gilan Mücevherat) önünde, saat 16.55 sıralarında, önce bir kadının hemen ardından da eşi olduğu sanılan bir adamın namaz kılmış.

Seks kölesi gazeteci

Rusya'nın 1 milyon tirajlı gazetesi Komsomolskaya Pravda'nın muhabiri Yaroslava Tankova, Rus kadınlarının, iş vaadiyle kandırılarak yurtdışında seks kölesi gibi pazarlanmasına duyarsız kalmamış ve Mısır'a satılan kadınların arasına karışarak bir haber hazırlamış.





Arşiv

eXTReMe Tracker